Course: Nutritional hygiene

« Back
Course title Nutritional hygiene
Course code KSZD/V1O3
Organizational form of instruction Lecture + Seminary
Level of course Bachelor
Year of study 2
Semester Winter
Number of ECTS credits 4
Language of instruction Czech
Status of course Compulsory
Form of instruction Face-to-face
Work placements This is not an internship
Recommended optional programme components None
Lecturer(s)
  • Zemanová Miroslava, Mgr. Ph.D.
Course content
unspecified

Learning activities and teaching methods
unspecified
Learning outcomes
Prerequisites
unspecified

Assessment methods and criteria
unspecified
Recommended literature
  • BABIČKA, L. a P. KURKA. Toxicky významné látky v potravinách: skriptum. Praha: Potravinářská komora České republiky. ISBN: 978-80-88019-28-2..
  • DOSTÁLOVÁ, J. a P. KADLEC. Potravinářské zbožíznalství: technologie potravin. Ostrava: Key Publishing. ISBN: 978-80-7418-208-2..
  • DOSTÁLOVÁ, J. Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů. Svazek II. Forsapi. ISBN: 978-80-903820-8-4..
  • ŠINDLER, M. a P. KADLEC. Gastronomie a technologie přípravy pokrmů: technologie potravin. Brno: Masarykova univerzita. ISBN 978-80-210-7878-9..
  • ZELEŇÁKOVÁ, L. ČAPLA, J. a P. ZAJÁC. Hygiena výživy a stravovania. Slovenská poľnohospodárská univerzita v Nitre. ISBN: 9788055218069..


Study plans that include the course
Faculty Study plan (Version) Category of Branch/Specialization Recommended year of study Recommended semester