-
BABIČKA, L. a P. KURKA. Toxicky významné látky v potravinách: skriptum. Praha: Potravinářská komora České republiky. ISBN: 978-80-88019-28-2..
-
DOSTÁLOVÁ, J. a P. KADLEC. Potravinářské zbožíznalství: technologie potravin. Ostrava: Key Publishing. ISBN: 978-80-7418-208-2..
-
DOSTÁLOVÁ, J. Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů. Svazek II. Forsapi. ISBN: 978-80-903820-8-4..
-
ŠINDLER, M. a P. KADLEC. Gastronomie a technologie přípravy pokrmů: technologie potravin. Brno: Masarykova univerzita. ISBN 978-80-210-7878-9..
-
ZELEŇÁKOVÁ, L. ČAPLA, J. a P. ZAJÁC. Hygiena výživy a stravovania. Slovenská poľnohospodárská univerzita v Nitre. ISBN: 9788055218069..
|